Hillestrøm VVS

Autorisations-nr: VFUL-00350

Hillestrøm VVS udfører alt Aut. VVS arbejde for Eltavleteamet ApS

Hillestrøm VVS er familieejet og drives i dag af Michael og Jonas Hillestrøm, som er anden og tredje generation. Vi har i mange år været et Hørsholm-firma, men fik i 2011 vokseværk med en ny afdeling i Ølstykke. I dag har Hillestrøm VVS seks svende og to lærlinge, der varetager alt indenfor blikkenslager, fjernvarme og nye badeværelser

Solar

Solar Danmark A/S er en del af Solar-koncernen, en førende europæisk sourcing- og servicevirksomhed primært inden for el-, vvs- og ventilationsteknologi. Kerneforretningen centrerer sig om sourcing af produkter, værdiskabende service og optimering af kundernes forretning. Solar Danmark har stort fokus på klima- og energiløsninger, herunder varmepumper, varmeteknik, solceller og ventilation. Solar Danmark har hovedkontor og centrallager på 45.000 m2 placeret i Vejen, samt 4 kompetencecentre og 7 servicecentre centralt placeret i Danmark.

AO

Brødrene A & O Johansen A/S – AO eller AO Johansen i daglig tale – er er en danskejet virksomhed med hovedsæde i Albertslund. Virksomheden blev grundlagt i 1914, og i 1963 blev vi børsnoteret. Vi er en af de førende grossister i byggebranchen med i alt 590 medarbejdere, mere end 60.000 varevarianter på vores centrallager og et basislager på mellem 5.000 og 10.000 varer i vores butikker.